Voor-aanmelding

Wil je je aanmelden voor een lidmaatschap en/of gezonde producten van de Vereniging Gezonde Samenleving Doetinchem en omstreken (VGSD) bestellen?

Voordelen lidmaatschap:

De VGSD levert uitsluitend biologisch voedsel. Het voedsel dat wij betrekken van Boerderij Ruimzicht is zelfs biologisch dynamisch. Wij leveren een eerlijk product, zonder omwegen en zonder tussenkomst van grote concerns, direct van boeren met vakkennis en visie.

Wekelijks staat uw groentepakket klaar op het afhaalpunt bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u bij ons ook vlees- en zuivelproducten bestellen en afhalen bij uw afhaalpunt.

Als lid geniet je ledenkorting. Wij leveren het hele jaar door.

Ook bij calamiteiten zoals stroomuitval, internetuitval, problemen met internetbankieren, kunnen de wekelijkse bestellingen voor onze leden veelal gewoon doorgaan.

Naast online betalingen in Euro’s zijn contante betalingen ook mogelijk.

Ons biologisch voedsel is in behoorlijke mate inflatiebestendig. Omdat er géén kunstmest en bestrijdingsmiddelen nodig zijn, en er voor de distributie slechts korte lijnen zijn, kan de prijs langer op hetzelfde peil blijven.

In de opstartfase richt de VGSD zich op de distributie van gezonde voeding. In de toekomst richt de VGSD zich ook op o.a. gezondheidszorg en onderwijs.

Voor leden zullen evenementen of workshops die wij als VGSD organiseren, gratis zijn of tegen sterk gereduceerd tarief.

Als lid heb je inspraak in het beleid van de vereniging en mag je bestuurders benoemen.

U kunt zich nu al aanmelden, vanaf 1 oktober gaan we van start. Hoe gaat dat?

De vereniging is officieel op 31 augustus 2022 opgericht. Op dit moment is levering nog niet mogelijk. Wel kunt u via deze link alvast lid worden:

Met het aanmeldformulier kunt u kenbaar maken dat u vrijwilliger wilt worden, of ons op een andere manier wilt ondersteunen. Nadere details ontvangt u dan binnenkort per email. Interesse? Klik hier.

Contributie

Voor 2023 bedraagt de contributie* per jaar 50 euro.

Inschrijving na 1 april is 37,50 euro voor het resterende jaar, na 1 juli 25 euro, na 1 oktober 12,50 euro. Ter introductie zullen lidmaatschappen gesloten in 2022 gelden tot en met 31 december 2023, waarbij over het resterende deel van 2022 geen contributie verschuldigd is.

*wijzigingen voorbehouden.

Eén antwoord op “Voor-aanmelding”

  1. Hallo Marie-Jeanne,

    Is het inmiddels al gelukt?

    Vriendelijke groet,
    Marleen

Reacties zijn gesloten.