Positiviteitsmarkt 2023

Na een succesvolle positiviteitsmarkt in 2022 organiseert VGSD mede de 2023 editie van de positiviteitsmarkt. De datum is nog niet bekend maar zal ergens deze zomer zijn. De locatie is wel bekend en is weer in het bootcampbos in Zelhem.

We richten ons dit jaar naast gezond- en welzijnspraktijken ook juist op andere thema’s, zoals voedsel, water, energie, alternatieve betaalmiddelen, ict zonder big tech en ook op bewustwording, Verder bieden we ook ruimte aan oude ambachten die heel waardevol zijn wanneer vertrouwde gemakken opeens zouden wegvallen. Denk bijvoorbeeld aan het wekken van levensmiddelen, fermenteren, zalven en tincturen maken, vilten, wolspinnen, broodbakken.

Er is plek voor 40 stands. Standhouders betalen een beperkte bijdrage. Voor bezoekers is het gratis. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.