VGSD Vriendenmeeting op 10 juni 2023

Op zaterdag 10 juni organiseert de Vereniging Gezonde Samenleving een Vrienden meeting bij Kulturhus De Vos aan de Halseweg 2 in Westendorp. De bijeenkomst is vanaf 15.00 uur en vanaf 18.00 uur is er de mogelijkheid om gezamenlijk te genieten van een speciale Achterhoeks menu.

Op het programma staan o.a. een workshop over Electrocultuur, een presentatie over Groeiwijs: een onderwijsmethode voor de Nieuwe Samenleving, natuurlijk praten we je bij over de ontwikkelingen en plannen van de VGSD, en er is gelegenheid voor alle partners van de VGSD om zich te presenteren.

Entree is gratis voor leden, niet-leden betalen 5 euro entree à contant bij binnenkomst. Voor kinderen tot 18 jaar is de entree ook gratis. Iedereen krijgt 1 welkomstdrankje. Daarna voor eigen rekening tegen een vriendentarief.

Het Achterhoeks menu zit er niet bij inbegrepen. Dit 2-gangen menu kost 16,50 per persoon. Blijven eten is uiteraard niet verplicht. Wel graag vooraf opgeven.

Consumpties en het menu kunnen aan het eind afgerekend worden.
We zien je aanmelding graag tegemoet.